foreo.pl Załóż darmowe forum

Domek czy mieszkanie?

Informacje, porady, dyskusje na temat wystroju itp.

Moderator: anya

Domek czy mieszkanie?

Postprzez anya 21 Sie 2008, 23:18

Gdybyście mogły wybrać, to wolałybyście mieszkać w domku z ogrodem, garażem, tarasem czy w mieszkaniu w bloku? Wg mnie mając domek można miec plac zabaw dla dziecka,zawsze blisko :) i wybieg dla psa. 8-) :)
A Wy co sÄ…dzicie?
Image
Awatar użytkownika
anya

Dołączenie: 21 Sie 2008, 22:33
Miejscowość: Szczecin

Re: Domek czy mieszkanie?

Postprzez anula 22 Sie 2008, 00:39

my marzymy o domku. mój mąż miałby gdzie grzebać przy samochodzie a ja miałabym gdzie się opalać i bawić z dzieckiem :) Nie ma to jak mieszkanie w domu. Ja cale życie mieszkałam i ciężko jest mi przestawić się na mieszkanko w bloku. Liczę na to że za jakiś czas będziemy mogli kupić sobie domek.
Image
Image
anula
Administrator

Dołączenie: 21 Sie 2008, 17:26

Postprzez kate 25 Sie 2008, 19:05

też jestem całkowicie za tym aby mieszkać w domku 8-) ma się wtedy kawałek "ziemi" dla siebie gdzie można wiadomo poodpoczywać, poopalać się, spotkać ze znajomymi, pogrilować albo chociażby pobawić z psem :)
tym wszystkim którzy mają podobne podejście do tematu co ja życzę aby urzeczywistnili swoje plany :lol:
Awatar użytkownika
kate

Dołączenie: 24 Sie 2008, 21:32

Postprzez olka45 16 Sty 2009, 03:42

ja jestem za mieszkaniem w domu. Wychowałam się w domku z ogrodem, a w czasie studiów mieszkałam w mieszkaniu w bloku. Różnica w wielkości mieszkań jest ogromna, ale też komfort mieszkania w domu jest dużo wyższy. Wiadomo, że decydując się na własny dom, trzeba o niego dbać, samemu wszystko remontować, ogrzewać i podłączać, ale mimo to, ja sobie nie wyobrażam spędzenia całego życia w bloku. Muszę mieć ogród z trawką i własnymi warzywkami:)
olka45

Dołączenie: 16 Sty 2009, 03:38

Postprzez Mazi 11 Lut 2010, 04:33

na poczÄ…tek mieszkanie, potem domek :)
Mazi

Dołączenie: 06 Lut 2010, 02:30

Powróć do Wszystko o domu

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości